Palvelutoiminta

Radat ovat avoinna seuran jäsenille ja asiakkaille seuraavasti 2024:

Palveluvuorot alkavat 7.5.2024 17-20 ja jatkuvat tästä eteenpäin tiistaisin ja torstaisin klo 17-20 kesätaukoon asti ympäristöluvan mukaisesti.  Palveluvuorojen kalenterista (ks. kuva alla)  voit tarkistaa mitä lajia voit harjoitella milläkin radalla.  

Palveluvuorojen kalenterissa näkyy harmaalla "ksa:n jäsenet" nämä radat on varattu jäsenten omatoimi käyttöön palveluvuorojen aikana. Viereisen radan valvoja (tunnistaa keltaisesta liivistä) avaa ja sulkee radan, jäsenet huolehtivat itse heittimien käytöstä ja täytöstä! 


Radoilla on edellä ilmoitettuina aikoina valvojat heidät tunnistat keltaisista huomioliiveistä, jotka opastavat aloittelijoita ja vastaavat turvallisuudesta. Yrityksillä, yhdistyksillä ja yksityisillä on mahdollisuus järjestää omia kilpailuita ja ammuntoja erikseen varaamina aikoina, joka sovitaan jaoston sihteerin Satu Mielonen  kanssa hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Näihin tapahtumiin tulee aina valvonta seuran puolesta. Lisätietoa meidän yritys- ja ryhmäammunnoista linkin takaa sivun alaosasta.


HINNASTO 2024